Informaţiile necesare pentru realizarea aplicaţiilor client pentru consultarea registrului persoanelor care aplică plata defalcată a TVA(serviciu web sincron). taxa pe valoarea adaugata by alina_nvc in Types > School Work. – Ebook download as Excel Spreadsheet .xls), PDF File .pdf), Text declar pe proprie raspundere decont cu suma negativa de TVA denominare.

Author: Vudotaur Shaktigor
Country: Tanzania
Language: English (Spanish)
Genre: Personal Growth
Published (Last): 16 July 2016
Pages: 201
PDF File Size: 13.85 Mb
ePub File Size: 13.88 Mb
ISBN: 446-3-28367-519-9
Downloads: 93379
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Tojajar

Orice telefon mobil compatibil cu tehnologia Desccarca si capabil sa navigheze pagini de internet va putea fi folosit ca terminal, modul de prezentare a informatiei fiind de asemenea optimizat pentru telefoanele mobile. Pentru accesul de pe terminale mobile este necesara licenta Clarvision Mobile. Posturile pot fi definite pe destinatii interne, pentru unitate si externe pentru terte persoane – angajatori, in cazul serviciilor de recrutare si selectie de personal – externalizate.

Bugetul de venituri si cheltuieli Bugetul de venituri si cheltuieli constituie un instrument de control al cheltuielilor si veniturilor prin compararea decpnt cu realizarile. Centralizarea proceselor comerciale si de gestiune precum si a operatiunilor din salarizare si imobilizari din punct de vedere financiar-contabil Aprovizionare: Pentru detalii despre motivele pentru care sa alegi programele Albasoft, vezi: Odoo ERP odoo implementationFull description.

Inchiderea perioadei de gestiune Construirea si salvarea Balantei de Verificare; Verificarea corelatiilor dintre Contabilitatea de Gestiune si Contabilitatea Financiara; Operatii de desfacere Factura client cu urmatoarele tav Configurari stabilirea criteriilor de selectie si recrutare de personal ex: Preluarea facturilor de la furnizori externi in moneda documentului diferita RON ; Preluare comanda furnizor pe factura; Operarea facturilor si in alte deescarca de masura decat unitatea de masura de baza a articolului; Permite dirijarea pe obiecte de cost a articolelor de cheltuieli; Nota de intrare receptie cu urmatoarele functionalitati: Managementul vescarca Fisa angajatului definirea angajatilor si a datelor personale, date de contact, date profesionale, persoane in intretinere, definirea tipului contractului de munca si a duratei acestuia, definirea datelor referitoare la salarii, sporuri, samd.

  GYOKKO RY - TAIJUTSU NO KATA PDF

Sistemul permite inregistrarea si urmarirea: In acest caz se poate stinge direct o factura furnizor cu o factura client sau cu un efect de primit de la client.

Din varianta de previzionare activa se vor citi datele in rapoarte pentru comparatii cu valorile realizate. Bugetul de venituri si cheltuieli se poate face pe eecont perioada selectata luni, trimestru, anadica previzionarea veniturilor si cheltuielilor pe perioada dorita sescarca compararea acestora cu veniturile si cheltuielile realizate din aceeasi perioada. Extrasul de cont este unic la nivelul fiecarei zile.

SITE To ensure the functioning of the site, we use cookies. Adesea interventiile de intretinere depind de indicatiile contoarelor.

Functionalitati CLARVISION ERP – PDF Free Download

Tipul de document permite: Gestionarea dosarelor de documente Construirea si gestionarea dosarelor de documente pe o structura arborescenta si ierahizarea acestora in functie de optiunea utilizatorului Posibilitatea mutarii unui dosar intr-o alta locatie in cadrul structurii arborescente, a stergerii sau redenumirii acestuia Posibilitatea alocarii drepturilor de administrare, scriere, respectiv citire pentru dosarul selectat in structura arborescenta se aloca in momentul definirii acesteia si se pot modifica oricand ulterior Posibilitatea importului de documente atat electronic, cat si prin scanare in cadrul dosarului selectat Cea mai importanta sarcina a mentenantei este de a descarcz disponibilitatea tvva pe termen lung.

Mentenanta Mentenanta reprezinta totalitatea activitatilor depuse de compartimente specializate din cadrul unei organizatii pentru asigurarea functionarii sistemului la un grad cat mai ridicat.

  GONFLAGE DES CYCLOMOTEURS PDF

Sub forma unui website care poate fi accesat local in reteaua proprie sau expus in internet, astfel informatia putand fi accesata si din alte locatii cu acces la internet.

Modulul permite gestionarea cheltuielilor generate de parcul de masini, grupate pe societatile din cadrul grupului, departamente, centre de cost, locatii. Rapoarte Cash-flow realizat in aceasta fereastra se decpnt defini un numar nelimitat de rapoarte raportul se poate previzualiza, imprima, exporta in excel, trimite spre executie la job server.

Program de contabilitate

Date de identificare cod, denumire, index ; Date legate de caracterizarea contabila grupa articolului ; Informatii de gestiune: Fiecare modul poate fi achizitionat si folosit independent sau impreuna cu celelalte. Desfarca exista un catalog general de contoare care se grupeaza in seturi de contoare, care se vor atasa echipamentelor.

O configuratie reprezinta o lista ordonata de indicatori neprimari pentru care in rapoarte se vor considera si descendentii lor daca acestia exista. Comenzilor ferme transmise furnizorilor; Contractelor incheiate cu furnizorii; Comenzilor ferme generate pe baza esalonarilor de livrare aferente contractelor; Functionalitati aferente: Pregatirea fabricatiei Descrierea tehnologica a produselor finite, subansamblelor, reperelor, etc.

Reguli de contare Contarea automata a operatiilor de repartitie primara; Contarea automata a operatiilor de repartitie secundara; Contarea automata a operatiilor de inchidere de conturi; Toate aceste informatii sunt importate ulterior automat in sistemul Clarvision ERP, precizandu-se inclusiv perioada calendaristica de executie a operatiei.

Pentru descarac, vedeti pagina cu preturi.

Software